Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Dobrev Klára: „Kérje rajtam számon, szerintem jobban fogunk szerepelni, mint 2019-ben!”


„Biztos vagyok abban, hogy ’19-hez képest is sokkal több helyen lesz ellenzéki győzelem, Budapesten és vidéken is” – mondja Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának miniszterelnöke.

Szerinte nem kell aggódni azon, hogy lesz-e mindenütt megállapodás az ellenzéki pártok között, szerinte jobban állnak a tárgyalások, mint 2019-ben. Dobrev Klára szerint amin aggódni kell, az inkább az apátia. „A 2022-es választási kudarc következménye, hogy sokan zuhantak magukba, hogy na, ennek akkor soha nem lesz már vége, akkor nincs alternatíva, nincs más lehetőség. Ha ezeket az embereket nem tudjuk elérni, akkor bajban leszünk” – teszi hozzá.

Benyó Rita beszélt a DK EP-listavezetőjével a választási felkészülésről, az ellenzék állapotáról és arról, hogy mit tanultak Botka Lászlótól.

Itt megnézheti a beszélgetésről készült videót:

Ha inkább csak meghallgatná a podcastot:

Dobrev: „Kérje rajtam számon, szerintem jobban fogunk szerepelni, mint 2019-ben!”
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:42:24 0:00
  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

XS
SM
MD
LG