Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Gyermekvédelem – Valóban a kifogástalan életvitelről szóló adatlap a megoldás?


Amikor kirobbant a kegyelmi botrány, és elkezdett a sajtó a bicskei gyermekotthonban történtekkel, majd a gyermekvédelemben nevelkedők és az ott dolgozók helyzetével foglalkozni, a Szabad Európának nyilatkozó szakemberek pesszimisták voltak. Azt mondták, ha nem sikerül napirenden tartani a témát, az történik majd, mint korábban mindig: lesz pár gyors intézkedés, elhangzanak ígéretek, de néhány hét múlva lankad, majd eltűnik a figyelem, és érdemben nem változik semmi. Vajon most is ez történik?

Erről is beszélt podcastunkban Bihari Ádám, a Szabad Európa munkatársa, aki számos cikkben, riportsorozatban foglalkozott a gyermekvédelem magyarországi helyzetével, és továbbra sem engedi el a témát.

Bihari Ádám valamennyi írását, videóriportját, amely a Szabad Európa oldalán megjelent, megtalálja itt.

A gyermekvédelmi témában készített podcastot pedig itt hallgathatja meg:

Gyermekvédelem – Valóban a kifogástalan életvitelről szóló adatlap a megoldás?
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:19:13 0:00
  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG