Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Karácsony Gergely: Nem célom érdeksérelmet okozni a NER-nek


„Ha Mészáros Lőrincnek meglettek volna a megfelelő referenciái, és ő lett volna a legolcsóbb, akkor ő csinálta volna meg a Lánchidat” – mondta Karácsony Gergely. A főpolgármester azt mondta, nem célja érdeksérelmet okozni a NER-nek vagy a fideszes gazdasági holdudvarnak.

Karácsony arról is beszélt, hogy két héten belül kész a fővárosi ellenzéki megállapodás, szerinte már csak egy-két vitás kerület maradt, köztük Zugló.

A Tarlós-korszak – főleg a Fidesz egész működéséhez képest – becsületes korszak volt a főpolgármester szerint, aki az elkövetkező évek legnagyobb kihívásának, egyben legnagyobb személyes feladatának a klímaváltozásra való felkészülést tartja.

Itt megnézheti a beszélgetésről készült videót:

Ha inkább csak meghallgatná a podcastot:

Karácsony: „Nem célom érdeksérelmet okozni a NER-nek”
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 1:06:14 0:00
  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

XS
SM
MD
LG