Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Koronavírus: a járvány legfrissebb hírei itthonról és külföldről

Folyamatosan frissülő oldalunkon egy helyen találja a koronavírus-járvány legfrissebb híreit itthonról és külföldről. Összegyűjtjük a vírus terjedéséről, a fertőzöttek, betegek és halálesetek számáról, a védekezésről és oltóanyagokról szóló híreket.


Összegzés

  • A nyári visszaesés után ismét meredeken emelkedik az új fertőzöttek száma
  • Az európai országok sorra beutazási korlátozásokat léptetnek életbe
  • A fertőzés második hullámában a fiatalok nagyobb arányban kapják el a vírust, mint tavasszal
  • Az országok igyekeznek elkerülni az első hullám idején bevezetett általános lezárásokat, korlátozásokat a gazdaság működésének fenntartása érdekében
  • Legfrissebb híreinket minden reggel elolvashatja hírlevelünkben, melyre itt iratkozhat fel
14:56 2020.09.18.

CSEHORSZÁG Felújítják az országos válságstáb tevékenységét, a prágai középiskolák, főiskolák és egyetemek áttérnek a távoktatásra a jövő héten, a felső osztályosoknak órán is szájmaszkot kell viselniük. Az z aktív fertőzöttek száma meghaladta a 20 ezret.

14:49 2020.09.18.

ROMÁNIA Meghaladta a 110 ezret a beazonosított fertőzöttek száma, péntek reggelre újabb 1527 embernél mutatták ki a koronavírust.

14:48 2020.09.18.

EU ​150 millió eurónyi pénzügyi támogatást nyújt a tagállamoknak és az Egyesült Királyságnak az alapvető fontosságú orvosi termékek, felszerelések, az egészségügyi személyzet és a betegek európai szállításához az Európai Unió.

12:36 2020.09.18.

KÉSZLETEK Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára: "a szociális intézmények felkészültek a koronavírus-járvány második hullámára, felhalmozott egészségügyi készleteik legalább három-négy hétre elegendőek."

Továbbiak betöltése

XS
SM
MD
LG