Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Lakner Zoltán: A Fideszben már bőszen keresik, milyen ellenügyet tudnak kreálni


Novák Katalin kegyelmi ügye a fideszes szavazókat sem hagyja hidegen, kibekkelés és ellenügykreálás lehet a Fidesz válasza – mondja Lakner Zoltán politológus. Szerinte ha Varga Juditon ott van a bélyeg, hogy közreműködött egy pedofil bűncselekményhez köthető kegyelmi ügyben, az megnehezítheti, hogy az ő vezetésével a Fidesz-delegáció be tudjon ülni az Európai Konzervatívok és Reformerek frakciójába. Pedofilügy, uniós csúcs, svéd NATO-csatlakozás az Elemzőben.

A beszélgetést azelőtt vettük fel, hogy Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: úgy módosítják az alkotmányt, hogy ne kaphasson kegyelmet az, aki kiskorú gyermekek sérelmére követett el bűncselekményt.

A beszélgetést itt nézheti meg:

A beszélgetést itt hallgathatja meg:

Lakner Zoltán: A Fideszben már bőszen keresik, milyen ellenügyet tudnak kreálni
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:39:07 0:00

  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

XS
SM
MD
LG