Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Lakner Zoltán: „A szelektív jogalkotás és jogalkalmazás, ez maga a rendszer”


Kevés jelképesebb dolog van ebben az országban, mint az, hogy iskolapszichológus meg szociális munkás alig van az iskolákban, iskolarendőrök viszont igen – mondja Lakner Zoltán politológus. L. Simon László kirúgása kapcsán az Elemzőben beszéltünk a gyermekvédelminek nevezett törvényről és a betarthatóságáról.

Lakner szerint miközben a kormány a stabilitást hirdeti, és az az állítása, hogy a kétharmad teremti meg azt a jogbiztonságot, amely kiszámíthatóvá teszi a magyarországi viszonyokat, valójában a politikai hatalom koncentráltsága teljes ellenőrizhetetlenséget hoz létre.

Itt nézheti meg a teljes beszélgetést:

Ha inkább csak hallgatná az interjút, kattintson ide:

Lakner Zoltán: „A szelektív jogalkotás és jogalkalmazás, ez maga a rendszer”
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:36:17 0:00

  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

XS
SM
MD
LG