Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Tovább nőtt a kórházban kezelt fertőzöttek száma


 Oltásra érkező férfi a budapesti Tömő utcában 2021. november 24-én
Oltásra érkező férfi a budapesti Tömő utcában 2021. november 24-én

Az oltási program lényegében leállt, 47 első oltást adtak be tegnap. Elhunyt újabb 32 regisztrált fertőzött, és ismét nőtt a kórházban kezelt fertőzöttek száma is.

A járvány újabb 32 halálos áldozatát jelentette be az állam április 26-án. Magyarországon velük együtt már több mint 46 ezer közvetlen áldozata volt a koronavírus-járványnak.

1499 koronavírusos beteg állapota olyan súlyos, hogy kórházban ápolják őket, ami most már napokon át tartó emelkedést jelent. 37 fertőzöttet próbálnak jelenleg invazív lélegeztetőgéppel életben tartani. További járványadatokért nézze meg folyamatosan frissülő aloldalunkat.

Az oltási program nem halad, az egész országban 47 ember első oltását sikerült megszervezni tegnap, miközben Magyarország lakosságának több mint egyharmada nem jutott még egy oltáshoz sem. Harmadik oltásból például 135 beadását sikerült megoldani tegnap.

  • 16x9 Image

    Szalai Bálint

    Szalai Bálint a Szabad Európa budapesti szerkesztőségének újságírója. Nyolc évig dolgozott az akkor leglátogatottabb híroldalnak számító Indexnél. Egyéb elismerések mellett 2015-ben megkapta a Gőbölyös Soma-díjat. A 2018/19-es akadémiai évben az Arizona Állami Egyetem Fulbright-program Humphrey-ösztöndíjasa volt. 

XS
SM
MD
LG