Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Pornóoldalon toboroz az orosz Wagner-csoport


Jevgenyij Prigozsin az egyik elesett zsoldos temetésén Szentpétervárott 2022. december 24-én
Jevgenyij Prigozsin az egyik elesett zsoldos temetésén Szentpétervárott 2022. december 24-én

Az Ukrajnában hatalmas veszteségeket elszenvedő zsoldoscsapat hirdetésben toboroz önkénteseket a világ legnagyobb pornóoldalának számító Pornhubon.

Az oroszországi felhasználók a lapot megnyitva rögtön a hírhedt katonai magáncég hirdetésével találják szemben magukat, amelyben csatlakozásra szólítják fel őket a szexuális tartalmak élvezete helyett.

A videóban rámutatnak, hogy az ország minden régiójából várják a jelentkezőket, majd egy nő látható, amint nyitott szájában kéjesen egy nyalókát forgat, miközben egy hang „a világ legmenőbb kib***ott magánhadseregeként” hivatkozik a Wagnerre.

Ehhez kapcsolódóan: „Nincs holttest, nincs kifizetés” – Eltitkolják a Wagner-zsoldosok halálát családjuk elől

A vállalat tulajdonosa, a gyakran Vlagyimir Putyin orosz elnök séfjeként emlegetett Jevgenyij Prigozsin megerősítette, hogy ők helyezték el a hirdetést a Pornhubon.

„A hirdetés pornóoldalakon való elhelyezése marketingszakembereink jó ötlete volt. Teljes mértékben egyetértek velük. A hirdetés azt mondja, hogy menj és harcolj a Wagner katonai magáncéggel, és hagyd abba a maszturbálást. Ki ne értene egyet ezzel?” – írta Telegramon.

A Wagner több tízezer zsoldost vezényelt Ukrajnába, akik közül sokakat orosz börtönökben toboroztak. A bírálók szerint ezeket az emberek gyakorlatilag kiképzés nélkül vezénylik a frontra, ágyútöltelékként a húsdarálóba. A cég hatalmas emberveszteségeket szenvedett, az amerikai kormány szerint a halottak és sebesültek száma eléri a harmincezret.

XS
SM
MD
LG