Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

RÖVID HÍREK

Ezen az oldalon összegyűjtjük azokat a híreket itthonról és külföldről, amelyeket fontosnak tartunk elmondani a Szabad Európa weboldalának hosszabb írásaink mellett. Legfontosabb híreinket minden reggel elküldjük Önnek hírlevélben is, ha feliratkozik szolgáltatásunkra. Így biztosan nem marad le egyetlen fontos információról sem.

MENEKÜLTEK Már több mint ötezer ember költözött át az utóbbi napokban a leégett leszboszi táborból a Kara Tepében kialakított új sátortáborba, és péntek reggel is több százan várakoztak a belépésre

LENGYELORSZÁG Kisebbségi kabinetet alakíthat a lengyel kormánykoalíció vezető pártja, a Jog és Igazságosság - mondta Piotr Müller lengyel kormányszóvivő

GAZDASÁG Szombaton születhet döntés a hiteltörlesztési moratórium folytatásáról - árulta el a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor azt is elmondta, a válságot követően újra munkaerőhiányra számít, szerinte a gazdaság gyorsabb ütemben fog növekedni, mint amennyi munkaerő lesz.

USA Újabb 13 milliárd dolláros segítséget ígért a gazdáknak Donald Trump amerikai elnök egy Wisconsinban tartott választási nagygyűlésén.

Továbbiak betöltése

XS
SM
MD
LG