Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Ruff Bálint: „Politikai pánikrohamot kapott Donáth Anna”


Szoktak politikusok 180 fokos fordulatot venni, de hogy egy napon belül, az különleges állapot - mondja Ruff Bálint, kampánytanácsadó.

Szerinte amit most csinál Donáth Anna, azt 2019 májusában, a sikeres EP választás után kellett volna megtennie. Ehhez képest már a 2019-es önkormányzati, majd a 2022-es országgyűlési választáson is együtt indult a Momentum a DK-val. A Momentum mellett, az Elemzőben terítéken volt még Vona Gábor és Jakab Péter pártépítése, az hogyan találta meg a DK a maga KDNP-jét az LMP-ben, hogy miért nem lehet civilként politikát csinálni, és az, hogy a Fidesznek mire jó a fóliázás.

Ruff Bálint: „Politikai pánikrohamot kapott Donáth Anna”
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:27:56 0:00

  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

Maradjon velünk!

  • Szabad Európa a mobilján: töltse le ingyenes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

A stabil mobilkapcsolat érdekében a weboldal egyes funkciói az applikációban csak korlátozottan érhetők el.

XS
SM
MD
LG