Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Ruff: Bohózatot csinálna a tévévitából a Fidesz, amiben nem lehet részt venni


A magyar állam elrablása a külügyminisztérium elleni orosz hekkertámadás; ez az elmúlt évtizedek legsúlyosabb botránya – véli Ruff Bálint. A kampánytanácsadó Elemző című podcastunkban arról is beszél: része a Fidesz-tervnek, hogy a vitáról szóljon a vita, és ne az érdemi dolgokról. Szerinte a bizonytalan kampánykezdet után Orbán Viktor stabilizálta saját választóit.

A beszélgetést itt lehet meghallgatni:

Ruff: Bohózatot csinálna a tévévitából a Fidesz, amiben nem lehet részt venni
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:25:09 0:00

A beszélgetés főbb állításai:

  • A Fidesz bohózatot akar csinálni a tévévitából, amelyben nem lehet részt venni. Ugyanakkor ez csapdahelyzet, hiszen az ellenzék tizennégy éve követeli a vitát.
  • Ha Magyar Péter húsz százalék fölötti eredményt ér el, és a Fidesz nem képes beindítani a gazdaságot, 2026-ra lehet egy szorosabb verseny.
  • A Sulyok Tamás-ügy erős, hiszen a kegyelmi ügy után a Fidesz egy másik szívcsakráját támadja. A magyar termőföld és kijátszása idegen érdekeknek súlyos. Ami az ügyet gyengíti, hogy a DK csinálja.
  • Az elmúlt 15-20 év legsúlyosabb botránya, hogy az orosz titkosszolgálat ki-be járkált a magyar külügy gépeiben, a magyar közállapotokat pedig jól jelzi, hogy ez egy EP-lista-vezetői vitán szinte szóba sem kerül.
  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

XS
SM
MD
LG