Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

A hét legfontosabb eseményét elemző podcastsorozatot indított a Szabad Európa


Sztoriban cover - Lampé Ágnes
Sztoriban cover - Lampé Ágnes

A Címlap mindig a hét legjelentősebb hírének, eseményének hátterét, összefüggéseit igyekszik bemutatni, elemezni szakértők segítségével. A Sztoriban vendége volt a szerkesztő-műsorvezető, Lampé Ágnes.

Kollégánk több mint másfél évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját a 168 Óránál kezdte, dolgozott a Médiapiacnak, a 24.hu-nak, több tanulmányt írt a Médiakutató számára. Éveken át vezette a Klubrádió több politikai és közéleti műsorát. Dolgozott az ATV és a Spirit FM politikai és közéleti műsoraiban. A Komlósi Oktatási Stúdió és ELTE Médiatanszékének tanára.

Podcastunk még Orbán Viktor nagy visszhangot keltett tusnádfürdői felszólalása előtt készült, így Lampé Ágnes arról is beszélt, hogyan készül fel a beszéd elemzésére, amelyben Ágh Attila politológus professzort hívta segítségül.

A podcastot Lampé Ágnessel itt hallgathatja meg:

A hét legfontosabb eseményét elemző podcastsorozatot indított a Szabad Európa
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:14:39 0:00

  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG