Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Többen jeleztek sok mindent – interjút adott a bicskei gyermekotthon volt nevelője


Interjút adott a Szabad Európának a bicskei gyermekotthon volt nevelője. Bárnai Árpád és egy kollégája lépett fel először a gyerekeket szexuálisan bántalmazó igazgatóval és az ügy eltussolásában segédkező helyettesével szemben. Az interjú készítője, Kerényi György a Sztoriban vendége.

Bárnai Árpád 2011-ben hagyta ott az otthont, akkor, amikor elindították az első, végül kudarccal végződő vizsgálatot az ügyben. A volt nevelő, aki jelenleg egy egyesületnél gyerekvédelemben élő gyerekekkel foglalkozik, illetve gyerekvédelmi dolgozók számára is tart képzéseket, Kerényi Györgynek adott interjút, felidézve a bicskei otthonban 2011-ben történteket.

Kerényi György volt a Sztoriban vendége, a podcastot itt hallgathatja meg:

Többen jeleztek sok mindent – interjút adott a bicskei gyermekotthon volt nevelője
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:17:13 0:00

  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG