Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Miért nincsenek Szoboszlai Dominikok? Mit tudna a magyar foci állami pénzeső nélkül?


Sztoriban – Szabadon foci
Sztoriban – Szabadon foci

Hiába a taorendszer, az új csapatbusz, a kifogástalan műfüves edzőpálya, a fiatal magyar focisták egyelőre alig robbantak be. Hogyan fejlődött a miniszterelnöknek oly kedves foci az Orbán-rendszer elmúlt 13 évében?

Ez az a sport, amihez mindenki ért. A magyar válogatott győzelme vagy veresége napokig, hetekig beszédtéma. Soha nem látott állami milliárdokkal támogatta és segíti most is a labdarúgást a kormány. De vajon látszanak-e az új stadionok, kifogástalan műfüves edzőpályák az eredményeken? Erről készített videóriportot a Szabad Európa tényfeltáró műsorában, a Szabadonban Kuczogi Jakab – ő volt a Sztoriban vendége.

Miért nincsenek Szoboszlai Dominikok? Mit tudna a magyar foci állami pénzeső nélkül?
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:16:08 0:00

  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG