Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Ungár Péter: Nincs rock & roll hörgés nélkül


Ugyanattól a körtől kapta a kampányára Karácsony Gergely az ötszázmillió forintot, mint Márki-Zay Péter a három-négymilliárdot – állítja Ungár Péter. Szerinte nem az amerikai külügyet kell keresni a mikroadományozók mögött, hanem valamit, ami a mélyállammal, a szolgálatokkal kapcsolatos.

Azt is megtudhatja a Címlap-interjúból, hogy melyik volt pártelnök beszélt „keletmoldáv fegyverkereskedők stílusában” az LMP társelnökével. Kiderül, kikkel tárgyal mint alternatív főpolgármester-jelölt, hogy milyen tárgyalásokat vezet Karácsony Gergely, és hogy az édesanyja, Schmidt Mária gyakran tesz-e neki keresztbe.

Itt nézheti meg az Ungár Péterrel készült interjút:


Ha csak meghallgatná a beszélgetést, azt itt teheti meg:

Ungár Péter: Nincs rock & roll hörgés nélkül
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 1:05:27 0:00

  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

XS
SM
MD
LG