Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Leállt egy időre a Youtube és több Google-szolgáltatás is akadozott


Magyar idő szerint kora délután állt le a Google több szolgáltatása.
Magyar idő szerint kora délután állt le a Google több szolgáltatása.

Nem működött a Google több szolgáltatása: a Youtube és a Gmail globálisan leállt. Nem ment a Google Sheets és a Google Keep sem, csak a kereső tartotta magát.

A Downdetector szerint a Google szolgáltatásai főleg Európában voltak elérhetetlenek, de jelentettek problémát a felhasználók Brazíliától egészen Japánig.

A Google kereső kivételével a Gmail, a Youtube, a Dokumentumok és a Táblázatok sem működtek. A Google egyelőre nem nyilatkozott az esetről.

Múlt héten a Facebook Messenger állt le. A felhasználók órákon át nem tudtak üzenetet küldeni vagy fogadni a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazásán.

Ingyenes mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a Szabad Európa weboldalának tartalmát. Töltse le díjnyertes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

  • 16x9 Image

    Báthory Róbert

    Báthory Róbert a magyarországi Szabad Európa szenior oknyomozó újságírója. Tizenhét éve dolgozik a médiában, ebből tíz évet a legnagyobb televíziók – az RTL Klub, a TV2, a Hír TV és az MTV – hír- és hírháttérműsorainál mint riporter, szerkesztő, illetve felelős szerkesztő. Ezt megelőzően a Kossuth rádió és a Rádió C munkatársa volt. 

Maradjon velünk!

  • Szabad Európa a mobilján: töltse le ingyenes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

A stabil mobilkapcsolat érdekében a weboldal egyes funkciói az applikációban csak korlátozottan érhetők el.

XS
SM
MD
LG