Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Leállt egy időre a Youtube és több Google-szolgáltatás is akadozott


Magyar idő szerint kora délután állt le a Google több szolgáltatása.

Nem működött a Google több szolgáltatása: a Youtube és a Gmail globálisan leállt. Nem ment a Google Sheets és a Google Keep sem, csak a kereső tartotta magát.

A Downdetector szerint a Google szolgáltatásai főleg Európában voltak elérhetetlenek, de jelentettek problémát a felhasználók Brazíliától egészen Japánig.

A Google kereső kivételével a Gmail, a Youtube, a Dokumentumok és a Táblázatok sem működtek. A Google egyelőre nem nyilatkozott az esetről.

Múlt héten a Facebook Messenger állt le. A felhasználók órákon át nem tudtak üzenetet küldeni vagy fogadni a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazásán.

Ingyenes mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a Szabad Európa weboldalának tartalmát. Töltse le díjnyertes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

  • 16x9 Image

    Báthory Róbert

    Báthory Róbert a magyarországi Szabad Európa, senior oknyomozó újságírója. 17 éve dolgozik a médiában, ebből 10 évet a legnagyobb televíziók; RTL Klub, Tv2, Hír TV, MTV hír - és hírháttér műsorainál, mint riporter, szerkesztő illetve felelős szerkesztő. Ezt megelőzően a Kossuth Rádió és a Rádió C munkatársa volt.

XS
SM
MD
LG