Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Rogán Antal hivatala három hónap alatt 21 milliárd forint értékben szerződött kommunikációra


A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, a XI. kerületi Budaörsi úton 2022. október 19-én
A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, a XI. kerületi Budaörsi úton 2022. október 19-én

Ismét a NER kedvenc médiavállalkozója, Balásy Gyula cégei kapták a Nemzeti Kommunikációs Hivataltól a kormányzati megbízásokat. A legnagyobb értékben, 4,6 milliárd forintért az MVM Csoport 2023–2025. évi komplex kommunikációs és rendezvényszervezési feladatainak ellátására szerződtek.

Harminc kommunikációs szerződést kötött a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) állami cégek és minisztériumok részére az idei második negyedévben a Közbeszerzési Értesítő alapján – írja a Media1.

A szerződések összértéke csaknem 13 milliárd 130 millió forint. Mindegyik esetben Balásy Gyula NER-es médiavállalkozó két cége, a New Land Media Kft. és Lounge Design Kft. volt a nyertes.

A Media1 múlt héten írta meg, hogy az NKH július 20-án közzétett beszámolói szerint a második negyedévben a turizmus, az országimázs és a divat népszerűsítésére is szerződtek összesen 8 milliárd 428 millió forint értékben Balásy Gyula cégeivel, valamint a Mediator reklámügynökséggel.

Ehhez kapcsolódóan: Minden eddiginél több közpénz mehetett az EU hibáztatására tavaly

A legnagyobb értékben, 4,6 milliárd forintért az MVM Csoport 2023–2025. évi komplex kommunikációs és rendezvényszervezési feladatainak ellátására szerződtek.

Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatok ellátása, valamint az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátása nettó 3 milliárd 150 millió forint közpénzt fordít a kormány.

A szerződéseket április 3. és június 26. között írták alá. A megbízásokat elnyerő New Land Media és Lounge Design több esetben is jelezte, hogy a teljesítéshez alvállalkozókat is bevonnak majd – írja a lap.

XS
SM
MD
LG