Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

A brüsszeli meleglobbi fertőzte meg Szájert - mondja a bolgár Orbán-könyv szerzője


Georgi Markov
Georgi Markov

Georgi Markov bolgár politikus Orbán Viktor nagy rajongója, még könyvet is a magyar miniszterelnökről, akit látnoknak tart. Markov szerint Szájer József túl sok időt töltött Brüsszelben, ahol megfertőzte a homoszexualitás.

Georgi Markov bolgár politikus, a helyi kormánypárt képviselője, Orbán Viktor magyar miniszterelnök hangos szimpatizánsa. Markov még egy könyvet is írt Az Orbán-jelenség címmel, amely magyarul is megjelent. Most a bolgár közmédia BNT1 nevű tévécsatornáján beszélt aktuális ügyekről, köztük magyar vonatkozásúakról is.

Markov szerint a genderideológia fertőzte meg Szájert

A politikust az egyik vezető bolgár tévécsatorna kérdezte meg a Szájer-botrányról, valamint arról, hogyan fér össze a Fidesz melegellenes retorikája egy „brüsszeli bordéllyal” (valójában nem bordélyban kapták rajta Szájer Józsefet a rendőrök, hanem egy magán szexpartin).

„Szájer 2006-tól kezdve EP-képviselő, és ezt az ember megfertőzték. 14 éven át reggeltől estig a gender-elméletet, a melegházasságot, a homoszexuálisokat, biszexuálisokat, triszexuálisokat, poliszexuálisokat, transznemű embereket hallotta. Megfertőződött, elkapták. Ezért kéne az EP-képviselőknek csak egy ciklust Brüsszelben tölteniük” – mondta Markov, aki azt hallotta egy barátjától, hogy az Európai Parlament kávézójában „párban ülnek a férfiak, mert megfertőzte őket a gender-ideológia”.

Markov szerint az Isztambuli Egyezmény is azt mutatja, hogy az EU-ban a genderideológia uralkodik.

„14 éven át tömték Szájer fejét, amire azt mondta: Próbáljuk ki! Nagy a kísértés” - fogalmazott Markov.

Az interjú idézett része angol felirattal is megtekinthető:

A Szájer-botrány

Éppen egy hete, vasárnap történt, hogy lemondott európai parlamenti mandátumáról Szájer József. A Fidesz 59 éves politikusa döntését akkor „lelki terhekkel” indokolta. Kedden aztán kiderült, mi áll a váratlan döntés hátterében: alighanem a rendszerváltás óta eltelt 30 év egyik legnagyobb politikai botránya.

Kiderült ugyanis, hogy az Alaptörvényt író Fidesz-alapító, Szájer József is ott volt azon a 25 fős „szexpartin”, amelyet pár nappal korábban számolt fel a belga rendőrség a járványügyi szabályok megszegése miatt. A teljes történetet (melyben volt ereszcsatornás menekülés, kábítószer is) itt írtuk meg:

Ingyenes mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a Szabad Európa weboldalának tartalmát. Töltse le díjnyertes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

XS
SM
MD
LG